PARTNERS

Interparking SA NV

Interparking is één van de toonaangevende operatoren van parkeervoorzieningen in Europa. Met 58 jaar aanwezigheid in de grote Europese steden hebben wij het vertrouwen van onze klanten weten te winnen.

Onze strategie, die zowel toepasbaar is op stedelijke ontwikkeling als op het beheer van ons parkingnetwerk, berust op drie pijlers:

  • oortdurende verbetering van de kwaliteit;
  • innovatieve mobiliteitsoplossingen die tegemoetkomen aan de uitdagingen waarmee de steden zich geconfronteerd zien;
  • en verantwoord beleid dat het milieu helpt beschermen.

Deze aanpak heeft de Interparking Groep in staat gesteld om zich te ontwikkelen en een sterke aanwezigheid te bereiken in negen Europese landen: Duitsland, Oostenrijk, België, Spanje, Frankrijk, Italië, Nederland, Polen en Roemenië. Wij bieden onze klanten 735 parkings aan, wat overeenkomt met een totaal van 329.959 parkeerplaatsen over het hele continent. In 2015 boekte de Interparking Groep een gestage groei met een omzet van meer dan 393 miljoen euro en een EBITDA van 123,8 miljoen euro.

www.interparking.com

Fleetwash

Fleet-Wash is het eerste onafhankelijke netwerk van carwash-centra in België, met meer dan honderd vestigingen verspreid over het hele land. Ons concept is eenvoudig, ons doel is om uw auto efficiënt schoon te maken en elke betaling te vergemakkelijken.

www.fleet-wash.com

Brussels Airport

Met bijna 23,5 miljoen passagiers in 2015 is Brussels Airport een van de belangrijkste luchthavens in Europa en de grootste van België.

De afgelopen jaren ontwikkelde Brussels Airport zich tot een intermodaal platform waarvan de passagiers, luchtvaartmaatschappijen, commerciële partners en werknemers van de luchthaven, en de interactie tussen al deze spelers de pijlers vormen.

Brussels Airport plaatst het milieu centraal in haar strategie. Er wordt geen enkele beslissing genomen zonder de impact op het milieu te analyseren.

www.brusselsairport.be