FAQ Frequently Asked Questions (Veel gestelde vragen)

Via de pagina mijn rekening kunt u al uw gegevens wijzigen. Vul uw contractnummer en paswoord in. Op de pagina "bankgegevens wijzigen" toetst u de nieuwe gegevens in. Opslaan en afsluiten.
U vindt alle info betreffende onze promo's en de parkings waar die toegepast worden op www.pcard.be

Alle aanvragen lopen via: www.pcard.be

De voordelen van de Pcard+ :

 1. Gebruikscomfort
  1. Niet meer langs een betaalautomaat lopen
  2. Kleingeld vermijden
  3. Geen betaalbewijzen meer nodig
 2. Tijdwinst
  1. Gemakkelijke toegang tot alle Interparkings in België
  2. Vereenvoudigde administratie voor bedrijven
 3. Goedkoper
  1. BTW kan gerecupereerd worden (Private Plus of Business contract, indien van toepassing)
  2. Promo (- 10%) in bepaalde parkings
Bijkomende Pcards kunnen besteld worden via een ingevulde en afgetekende "gebruikerfiche". Die kan opgevraagd worden via: pcard@servipark.com. Vergeet niet uw klant- en contractnummer te vermelden!
Via de pagina mijn rekening kunt u al uw transacties opvolgen. Vul uw contractnummer en paswoord in. Onder "mijn rekening" vindt u alle transacties en kortingen. Transacties kunnen ook gedownload worden in csv formaat.
Uw abonnement geeft u toegang tot een of meerdere parkings voor een vaste prijs. Indien u een van deze parkings bezoekt, zal u uiteraard geen transactie betalen. Indien u met uw Pcard+ in een parking gaat waar u geen abonnement heeft, betaalt u het tarief dat aangeduid staat aan de ingang van de parking, min alle kortingen die via uw Pcard+ van toepassing zijn.
U kunt in iedere parking vragen dat men van deze twee kaarten slechts een maakt. Contacteer ons personeel ter plaatse, of alternatief kunt u ons contacteren via onze contactpagina.
Als houder van een Pcard+ hebt u recht op een avondtarief in de meeste parkings van Interparking. U vindt de volledige lijst van deelnemende parkings op pcard.be.
Om recht te hebben op het avondtarief, hoeft u als houder van een Pcard+ niets speciaals te doen. Ongeacht wanneer u binnenrijdt, zal u voor uw parkeerverblijf 's avonds nooit meer betalen dan het avondtarief (tussen 2.25€ en 5€). U vindt de uren waarop het avondtarief van toepassing is en de precieze prijzen van deze avondtarieven in de detailpagina's van de parkings op pcard.be.
Er zijn er geen. Het gaat om twee identieke kaarten. Als partners, Brussels Airport en Interparking lanceerde deze aangepaste versie met de kleuren van de luchthaven. Beide kaarten bieden dezelfde voordelen: In de parkings op de luchthaven of in de 10 parkings van België Interparking). Dezelfde kaart en twee verschillende kleuren.